Bokning och betalning

Hur man bokar

Är du intresserad av något av våra resepaket eller önskar skräddarsy ett paket? Följ stegen nedan för att boka.

  1. Fyll i vårt bokningsformulär online med relevant information och skicka in.
  2. Ange inom vilka datum du vill planera din resa och i den önskade resplanen. Vi kommer att svara dig omgående för att ge dig en offert och information om tillgänglighet. Efter att ha bekräftat med oss ​​kommer vi att gå vidare och säkra dig en bokning. Därefter skickas en bekräftad faktura till dig som bekräftelse på bokade tjänster.

 

Bokningsbekräftelse

För att bekräfta en bokning krävs en deposition på 25 % av det totala resepriset och ska betalas i samband med bokningen.

För gorillatillstånd i Uganda krävs en full förskottsbetalning av tillståndsavgiften för att genomföra bokningen.

 

Betalning

Vi accepterar betalning via banköverföringar och Paypal. Kontakta din bank i god tid före betalning. Säkerställ banköverföring enligt *EU-direktiv 2015/849, artikel 9 och **FATF-föreskrifter. Syftet är att förhindra penningtvätt, finansiering av terrorism, och brott mot ekonomiska sanktioner.

 

Bokningar och betalningar

  • Alla priser är angivna i USD.
  • En deposition på 25 % krävs vid bokningstillfället. Resterande belopp betalas senast 45 dagar innan turen påbörjas.
  • Hela summan måste vara reglerad innan resan påbörjas.
  • Om bokningar görs 45 dagar eller mindre innan resan ska hela beloppet betalas.
  • Företaget förbehåller sig rätten att avboka alla bokningar om ovanstående villkor inte uppfylls.

 

Fakturering

Fakturan är vanligtvis i amerikanska dollar men kan variera beroende på destination eller din plats. När en bokning är betald är priset garanterat utom i fallet med tillägg eller ändringar av lokal skatt eller parkavgifter som ligger utanför vår kontroll. Se villkor.

*Utvecklingsländer med hög risk och det internationella sammanhanget för bekämpning av penningtvätt och bekämpning av finansiering av terrorism.

Baserat på direktiv (EU) 2015/849, artikel 9, har kommissionen i uppdrag att identifiera utvecklingsländer med hög risk som har strategiska brister i sin ordning för bekämpning av penningtvätt och mot finansiering av terrorism.

**FATF

Financial Action Task Force (FATF) är den globala vakthunden för penningtvätt och finansiering av terrorism. Den fastställer internationella standarder som syftar till att förhindra dessa illegala aktiviteter och den skada de orsakar samhället.

Financial Action Task Force (FATF) leder globala åtgärder för att ta itu med penningtvätt, finansiering av terrorism och spridning av detsamma. Organet med 39 medlemmar fastställer internationella standarder för att säkerställa att nationella myndigheter effektivt kan gå efter olagliga medel kopplade till narkotikahandel, olaglig vapenhandel, cyberbedrägeri, och andra allvarliga brott.